Resepti

Muurikka-kasvikset fetalla ja chilillä

Maukas kasvislisuke syntyy bataatista ja muurikka-kasviksista.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Muurikka-kasvikset fetalla ja chilillä

Ainekset

1bataatti
0,5tlsavupaprikaa tai paprikajauhetta
3rklNeito™ rypsiöljyä
1pssApetit Muurikka-kasvikset
2mietoa chiliä
3rklsilputtua korianteria
0,5limetin mehu
100gfetajuustoa
1rkllehtipersiljaa
1tlsuolaa
1tlpippuria

Valmistusohjeet

1. Pese bataatti juuriharjalla ja leikkaa lohkoiksi kulhoon. Sekoita lohkot savupaprikassa, suolassa, mustapippurissa ja rypsiöljyssä. Asettele bataatit ja muurikka-kasvikset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paahda n. 20 minuuttia, kunnes lohkot ovat saaneet reippaasti väriä ja ovat kypsiä. Voit myös grillata lohkot keskikuumassa grillissä.

2. Hienonna tai suikaloi chili (poista siemenet). Hienonna korianteri. Asettele bataattilohkot vadille. Purista lohkojen päälle limen mehua, sirottele päälle chili ja korianteri. Viimeistele murustetulla fetalla ja lehtipersiljasilpulla.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!