Resepti

Paahdettu bulgursalaatti

Paahdetut juurekset saavat kaveriksi sitruunan raikasta bulguria.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Vegaaninen
Paahdettu bulgursalaatti

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Juureskuutio
2,5dlbulguria
1valkosipulinkynsi siivuina
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
1tlkardemummaa
1tlneilikkaa
1tllehtipersiljaa
1sitruunan mehu
2rklNEITO™ Sitruuna mausteöljyä

Valmistusohjeet

1. Jaa kasvikset leivinpaperille uunipellille ja paahda kasvikset kypsäksi 225-asteisessa uunissa 25 minuutissa.

2. Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaisesti ja valuta se. Sekoita keskenään paahdetut kasvikset ja kypsä, valutettu bulgur. Mausta ja höystä seos lopuilla aineksilla, sekoita ja tarjoile heti.

4. Vinkki! Bulgurin sijaan voit käyttää tähän reseptiin kotimaista ohrasuurimota kypsennettynä.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!