Resepti

Paahdettu juuressalaatti

Käyttövalmiista kasviksista ja linsseistä uunissa valmistuva salaatti on rentoa kotiruokaa parhaimmillaan.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Paahdettu juuressalaatti

Ainekset

3rklNEITO™ -rypsiöljyä
1tlchilijauhetta
1pssApetit Kotimainen Juuressekoitus (à 500 g)
0,5paprika paloiteltuna
1pieni punasipuli suikaloituna
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
1pktkäyttövalmiita punaisia linssejä (à 290 g)
3rklsaksanpähkinää
Kastike
3rkltahinia
1sitruunan mehu
Tarjoiluun
150gvuohenjuustoa
1rklrucolaa

Valmistusohjeet

1. Paahda kasviksia laakeassa uunivuoassa 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Kääntele seosta kypsymisen puolivälissä. Lisää joukkoon linssit ja saksanpähkinää. Jatka kuumennusta 5 minuuttia, kunnes seos on kuumaa ja uunikasvikset kypsyneet.

2. Sekoita tahini ja sitruunamehu notkeaksi kastikkeeksi ja sekoittele kasviksiin.

3. Vinkki! Juhla-aterian tästä kasvissalaatista saat lisäämällä joukkoon vuohenjuustomuruja ja rucolaa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!