Resepti
Paahdettu parsakaali
Arvio: 5 / 5
Kasviksista saa näyttävän lisukkeen, kun ne viipaloi ja paahtaa uunissa.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
| 1 | parsakaali siivuina | |
| 2 | rkl | Pecorinojuustoa |
| 1 | rkl | mantelilastuja |
| (leivänmuruja) | ||
| Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljy Valkosipuli-basilika |
Valmistusohjeet
1. Pese ja viipaloi parsakaali. Sipaise uunipannulle kasviöljyä ja jaa päälle parsakaaliviipaleet. Sipaise viipaleille kasviöljyä ja ripottele päälle juustoraastetta.
2. Paahda noin kymmenen minuuttia 225-asteisessa uunissa. Jaa paiston puolivälissä päälle mantelilastuja, jos haluat rouheisen ja kiinnostavan näköisen kasvislisukkeen.
3. Vinkki! Voit käyttää ripotteluun myös leivänmuru-pecorino -seosta ja hyödyntää siten kuivahtaneen leivän.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti