Resepti
Paistettua kirjolohta ja gratinoituja vihanneksia
Arvio: 3.8 / 5
Vaivaton vierastarjottava syntyy kalasta ja kasviksista.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 700 | g | kirjolohifileetä |
| 2 | rkl | sitruunamehua |
| 1 | tl | kuivattua tilliä |
| 1 | tl | suolaa |
| 1 | tl | mustapippuria |
| Gratinoidut vihannekset | ||
|---|---|---|
| 2 | pss | Apetit Kruunusekoitusta |
| 2,5 | dl | ruokakermaa |
| 2 | dl | vahvaa juustoraastetta tai sinihomejuustomurua |
| 1 | tl | kuivattua basilikaa |
| 1 | tl | suolaa |
| 1 | tl | mustapippuria |
Valmistusohjeet
1. Mausta kirjolohifilee sitruunamehulla, tillillä sekä suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua hetki. Nosta kala kevyesti voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kypsennä 225-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Sekoita ruokakerman joukkoon juusto sekä mausteet. Kaada jäiset kasvikset uunivuokaan ja levitä päälle juustoseos. Gratinoi 225-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia. Tarjoile kirjolohen lisukkeena kasvisgratiinia ja vihreää salaattia.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti