Resepti

Paistettua turskaa ja kukkakaalia

Arvio: 2.9 / 5

Vaalea turska ja kukkakaaliconfetti on nopea tehdä vaikka arki-illan ateriaksi.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Paistettua turskaa ja kukkakaalia

Ainekset

1pssApetit Kukkakaalia (à 250 g)
3rklNeito Rypsiöljyä™
1kgturskaa
2tljauhettua korianteria
2tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Leikkaa kukkakaalipussi auki, lorauta joukkoon tilka rypsiöljyä ja hiero kasviöljy kukkakaaleihin. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja jaa seos sille. Grillaa uunin yläosassa, kunnes kukkakaali on kypsää ja saanut hiukan väriä.

2. Ripottele kukkakaalin päälle suolaa.

3. Paista kala pannulla rypsiöljyssä. Mausta suolalla ja jauhetulla korianterilla. Tarjoa kukkakaaliconfet paistetun kalan kera.