Resepti
Papu-fetasalaatti sinappivinaigretella
Arvio: 3.4 / 5
Puolukkainen kastike on raikas salaatinkastike.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Papusekoitus (á 300 g) |
1 | kpl | romainesalaattiruukku |
2 | kpl | tomaattia |
0,5 | kurkku | |
3 | rkl | ruohosipulia silputtuna |
100 | g | fetajuustoa |
Sinappivinegretti | ||
---|---|---|
2 | rkl | Neito rypsiöljyä™ |
2 | rkl | sitruunamehua |
2 | tl | dijon-sinappia |
2 | tl | sokeria |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna papusekoitus mikroaaltouunissa astiassa täydellä teholla 4-5 min.
2. Revi salaatti reiluiksi paloiksi. Pilko tomaatit ja kurkku. Sekoita salaatti.
3. Sekoita keskenään kasviöljy, sitruunamehu ja sinappi. Mausta ja sekoita kuumien papujen joukkoon.
4. Sekoita. Lisää joukkoon feta ja saksi päälle ruohosipulia.