Resepti

Parsakaali-papusoppa

Arvio: 4 / 5

Parsakaalista ja pavuista syntyy erittäin ravitseva keitto!

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 2 annosta

Gluteeniton
Parsakaali-papusoppa

Ainekset

0,25pssApetit Kotimaista Sipulia kuutioituna (à 200 g)
1rklNeito Rypsiöljyä™
1pssApetit Parsakaalia (à 200 g)
1pssApetit Papuja (à 200 g)
5dlvettä
1rklkasvisfondia
200gKoskenlaskija-sulatejuustoa
1tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Kuullota sipuli kasviöljyssä kattilan pohjalla muutama minuutti. Lisää loput ainekset. Keitä ilman kantta noin 5 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsyneet.

2. Soseuta keitto ja kiehauta se. Mausta suolalla. Lisää vettä tarvittaessa ja tarjoa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!