Resepti

Parsakaali-uuniperunat

Koosta riippuen, lämpimät uuniperunat sopivat joko kevyeksi alkupalaksi tai täyttäväksi pääruuaksi.

Valmistusaika: yli 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Parsakaali-uuniperunat

Ainekset

4rosamundaa
3rklNEITO™ -rypsiöljyä
1pssApetit Kotimainen Sipulikuutio
1pssApetit Parsakaali
1tlsuolaa
1tlpippuria
100gcheddarjuustoraastetta
100gemmentaljuustoraastetta

Valmistusohjeet

1. Kääri perunat folioon ja kypsennä niitä 200-asteisessa uunissa reilu tunti.

2. Halkaise kypsät perunat ja koverra sisusta kulhoon.

4. Lorauta paistinpannulle tilkka kasviöljyä ja kuullota siinä sipulikuutiot. Kuumenna tilkka vettä kattilassa ja höyrytä parsakaali kypsäksi. Lisää sipulikuutiot ja parsakaali perunan joukkoon kulhoon. Mausta. Lisää täyteseokseen osa juustoraasteesta ja lusikoi seos perunanpuolikkaisiin.

6. Ripottele perunoille juustoraaste ja gratinoi 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!