Resepti
Pasta broccomole
Herkullisen pastan saat parsakaali-sipulitahnasta eli broccomolesta, savukalasta sekä spagetista.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Parsakaalia |
1 | dl | Apetit Kotimainen Sipuli |
1 | vihreä jalapeno | |
2 | rkl | NEITO™ -rypsiöljyä |
2 | avokadoa | |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
2 | annosta kypsää pastaa | |
100 | g | savulohta |
50 | g | parmesaanijuustoa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna kattilassa tilkka vettä. Lisää parsakaalit ja höyrytä parsakaalit ilman kantta kypsäksi. Kaada vesi pois ja jäähdytä parsakaalit nopeasti kylmässä vedessä. Valuta parsakaali.
2. Ruskista sipulikuutiot kevyesti pannulla rypsiöljytilkassa. Pane kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi tahnaksi.
3. Sekoita pastan sekaan ja asettele päälle savukalaa. Tarjoa parmesanijuuston kera.