Resepti
Pehmeä majoneesi
Arvio: 5 / 5
Valmista itse maukas ja helppo majoneesi.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 hlö
Ainekset
| 2 | kpl | munankeltuaista |
| 0,25 | tl | suolaa |
| 1 | tl | Dijon sinappia |
| 1 | rkl | valkoviinietikkaa |
| ripaus sokeria | ||
| 2 | dl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi-&rapsiöljyä tai maustettu rypsi-rapsiöljy |
| valkopippuria |
Valmistusohjeet
1. Helpointa on käyttää sauvasekoitinta tai tehosekoitinta.
2. Laita laitteeseen sopivaan kulhoon huoneenlämpöiset keltuaiset, suola, sinappi, etikka ja sokeri. Sekoita.
3. Lisää huoneenlämpöinen Apetit Neito rypsi-&rapsiöljy joukkoon ensin tipoittain sitten ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
4. Lisää lopuksi maun mukaan ripaus valkopippuria.
5. Säilyy muutaman päivän jääkaapissa.
6. Vinkki: Käytä majoneesin teossa sitruunanmakuista Neitoa ja saat sitruunamajoneesin.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti