Resepti

Pehmeä majoneesi

Arvio: 5 / 5

Valmista itse maukas ja helppo majoneesi.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 hlö

Pehmeä majoneesi

Ainekset

2kplmunankeltuaista
0,25tlsuolaa
1tlDijon sinappia
1rklvalkoviinietikkaa
ripaus sokeria
2dlApetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi-&rapsiöljyä tai maustettu rypsi-rapsiöljy
valkopippuria

Valmistusohjeet

1. Helpointa on käyttää sauvasekoitinta tai tehosekoitinta.

2. Laita laitteeseen sopivaan kulhoon huoneenlämpöiset keltuaiset, suola, sinappi, etikka ja sokeri. Sekoita.

3. Lisää huoneenlämpöinen Apetit Neito rypsi-&rapsiöljy joukkoon ensin tipoittain sitten ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

4. Lisää lopuksi maun mukaan ripaus valkopippuria.

5. Säilyy muutaman päivän jääkaapissa.

6. Vinkki: Käytä majoneesin teossa sitruunanmakuista Neitoa ja saat sitruunamajoneesin.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!