Resepti
Peruna-jauhelihamunakas
Arvio: 3.5 / 5
Helppo munakas valmistuu nopeasti vaikka lounaaksi ja pitää nälkää pitkään.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
300 | g | jauhelihaa |
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta |
1 | tl | suolaa |
0,5 | tl | mustapippuria |
4 | kananmunaa | |
1 | dl | maitoa |
Valmistusohjeet
1. Ruskista jauheliha kasviöljyssä isossa paistinpannussa. Lisää jäinen peruna-sipulisekoitus ja paista välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Mausta. Pienennä lämpö pannun alta. Vatkaa munat ja maito sekaisin ja valuta liha-perunasekoituksen joukkoon. Älä sekoita. Anna munaseoksen hyytyä, mieluiten kannen alla, noin 5 minuuttia