Resepti

Peruna-jauhelihamunakas

Helppo munakas valmistuu nopeasti vaikka lounaaksi ja pitää nälkää pitkään.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Peruna-jauhelihamunakas

Ainekset

1rklApetit-rypsiöljyä
300gjauhelihaa
1pssApetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta
1tlsuolaa
0,5tlmustapippuria
4kananmunaa
1dlmaitoa

Valmistusohjeet

1. Ruskista jauheliha kasviöljyssä isossa paistinpannussa. Lisää jäinen peruna-purjosekoitus ja paista välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Mausta. Pienennä lämpö pannun alta. Vatkaa munat ja maito sekaisin ja valuta liha-perunasekoituksen joukkoon. Älä sekoita. Anna munaseoksen hyytyä, mieluiten kannen alla, noin 5 minuuttia

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!