Resepti
Perunapizza sinihomejuustolla, rucolalla ja sitruunaöljyllä
Arvio: 5 / 5
Kokeile välipalaksi maukasta ja helppoa perunapizzaa sinihomejuustolla, rucolalla ja sitruunaöljyllä
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
2 | kpl | pyöreää pizzapohjaa tai ohutta rieskaleipää |
5 | rkl | ranskankermaa |
6 | kpl | isoa keitettyä perunaa |
120 | g | sinihomejuustoa |
1 | kpl | ruukku rucolaa |
ripaus suolaa ja pippuria | ||
Neito-rypsiöljy sitruunanmakuinen | ||
Lisukkeeksi | ||
---|---|---|
kylmäsavustettua lohta |
Valmistusohjeet
1. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
2. Levitä ranskankerma tasaisesti pohjille tai leivälle.
3. Viipaloi perunat ohuesti ja leikkaa sinihomejuusto paloiksi.
4. Jaa pizzojen päälle.
5. Mausta suolalla ja pippurilla ja paahda uunissa noin 8 minuuttia.
6. Lorauta reilusti Neito sitruuna rypsiöljyä päälle ja koristele rucolalla.
7. Vinkki! Ruokaisamman version saat lisäämällä pizzan päälle kylmäsavustetun lohen viipaleita!