Resepti

Perunapizza sinihomejuustolla, rucolalla ja sitruunaöljyllä

Arvio: 5 / 5

Kokeile välipalaksi maukasta ja helppoa perunapizzaa sinihomejuustolla, rucolalla ja sitruunaöljyllä

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Perunapizza sinihomejuustolla, rucolalla ja sitruunaöljyllä

Ainekset

2kplpyöreää pizzapohjaa tai ohutta rieskaleipää
5rklranskankermaa
6kplisoa keitettyä perunaa
120gsinihomejuustoa
1kplruukku rucolaa
ripaus suolaa ja pippuria
Neito-rypsiöljy sitruunanmakuinen
Lisukkeeksi
kylmäsavustettua lohta

Valmistusohjeet

1. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.

2. Levitä ranskankerma tasaisesti pohjille tai leivälle.

3. Viipaloi perunat ohuesti ja leikkaa sinihomejuusto paloiksi.

4. Jaa pizzojen päälle.

5. Mausta suolalla ja pippurilla ja paahda uunissa noin 8 minuuttia.

6. Lorauta reilusti Neito sitruuna rypsiöljyä päälle ja koristele rucolalla.

7. Vinkki! Ruokaisamman version saat lisäämällä pizzan päälle kylmäsavustetun lohen viipaleita!