Resepti

Perunarieskat

Arvio: 4 / 5

Tuore leipä maistuu aina. Nämä rieskat valmistuvat nopeasti Apetit Perunamuusista.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Vähälaktoosinen Maidoton
Perunarieskat

Ainekset

1prkApetit Perunamuusia (Perinteinen tai Yrttinen) (350 g)
1kananmuna
1dlkaurahiutaleita
2,5dlvehnäjauhoja
1tlsuolaa
Tarjoiluun:
2rssavulohisalaattia (à 210 g)

Valmistusohjeet

1. Valmista Apetit Perunamuusi purkin ohjeen mukaan. Lisää pehmeään jäähtyneeseen perunasoseeseen suola, muna, kaurahiutaleet ja jauhot. Sekoita puuhaarukalla. Levitä taikina jauhotetun käden avulla pieniksi rieskoiksi leivinpaperin päälle. Rieskat saavat olla n. ½ cm:n paksuisia. Pistele ja paista uunissa 225 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoile heti kuumana voin ja salaatin kera.