Resepti

Perunarieskat

Tuore leipä maistuu aina. Nämä rieskat valmistuvat nopeasti Apetit Perunamuusista.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Vähälaktoosinen Maidoton
Perunarieskat

Ainekset

1prkApetit Perunamuusia (Perinteinen tai Yrttinen) (350 g)
1kananmuna
1dlkaurahiutaleita
2,5dlvehnäjauhoja
1tlsuolaa
Tarjoiluun:
2rsApetit Savulohisalaattia (à 210 g)

Valmistusohjeet

1. Valmista Apetit Perunamuusi purkin ohjeen mukaan. Lisää pehmeään jäähtyneeseen perunasoseeseen suola, muna, kaurahiutaleet ja jauhot. Sekoita puuhaarukalla. Levitä taikina jauhotetun käden avulla pieniksi rieskoiksi leivinpaperin päälle. Rieskat saavat olla n. ½ cm:n paksuisia. Pistele ja paista uunissa 225 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoile heti kuumana voin ja salaatin kera.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!