Resepti

Pinaattiletut

Kotitekoiset pinaattiletut maistuvat koko perheelle!

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4-5 annosta

Pinaattiletut

Ainekset

Taikina
4kplkananmunaa
1lmaitoa
4dlvehnäjauhoja
1dlNeito rypsiöljy voin maku
1,5tlsuolaa
150ghienonnettua kotimaista pakastepinaattia
Paistamiseen
Apetit rypsiöljyä

Valmistusohjeet

1. Valuta sulatetusta pinaatista ylimääräinen neste pois.

2. Vatkaa kananmunat kulhossa. Lisää muutama desilitra maitoa ja jauhot ja sekoita tasaiseksi.

3. Lisää taas muutama desilitra maitoa ja sekoita takaiseksi.

4. Lisää sitten loput maidosta ja sekoita tasaiseksi.

5. Lisää öljy ja suola.

6. Aina taikinan levätä noin 30 min.

7. Sekoita taikinan joukkoon pinaatti ja aloita letunpaisto.

8. Vinkki! Jos haluat käyttää voita letunpaistossa niin sekoita voihin rypsiöljyä tai käytä Neito voinmakuista rypsiöljyä.