Resepti
Pinaattiletut
Kotitekoiset pinaattiletut maistuvat koko perheelle!
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4-5 annosta
Ainekset
Taikina | ||
---|---|---|
4 | kpl | kananmunaa |
1 | l | maitoa |
4 | dl | vehnäjauhoja |
1 | dl | Neito rypsiöljy voin maku |
1,5 | tl | suolaa |
150 | g | hienonnettua kotimaista pakastepinaattia |
Paistamiseen | ||
Apetit rypsiöljyä |
Valmistusohjeet
1. Valuta sulatetusta pinaatista ylimääräinen neste pois.
2. Vatkaa kananmunat kulhossa. Lisää muutama desilitra maitoa ja jauhot ja sekoita tasaiseksi.
3. Lisää taas muutama desilitra maitoa ja sekoita takaiseksi.
4. Lisää sitten loput maidosta ja sekoita tasaiseksi.
5. Lisää öljy ja suola.
6. Aina taikinan levätä noin 30 min.
7. Sekoita taikinan joukkoon pinaatti ja aloita letunpaisto.
8. Vinkki! Jos haluat käyttää voita letunpaistossa niin sekoita voihin rypsiöljyä tai käytä Neito voinmakuista rypsiöljyä.