Resepti

Porkkana-kvinoapyöryköillä täytetty Bocadillo-leipä

Arvio: 3.1 / 5

Pätkä patonkia ja täytteeksi kasviksia maukkaasti maustettuna, Siitä ei street food parane.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Porkkana-kvinoapyöryköillä täytetty Bocadillo-leipä

Ainekset

Juuressalsa
3rklApetit Rypsiöljyä (à 500ml)
1pssApetit Kotimainen Keittojuureksia (à 200 g)
0,5kplpunasipuli hienonnettuna
1rklvaaleaa balsamicoa
1tlhienonnettua tuoretta chiliä
0,5dlhienonnettua korianteria
0,5tlsuolaa
1tlsokeria
Persiljamajoneesi
1dlmajoneesia
0,5dlhienonnettua tuoretta persiljaa
Täytä
4kplpatonkipalaa
jääsalaatinlehtiä
2pssApetit Rouhea Porkkana-kvinoapyöryköitä (à 320 g)

Valmistusohjeet

1. Kuullota keittojuureksia sekä kuutioituja sipuleita öljyssä kuumalla pannulla hetki ja anna jäähtyä hieman. Lisää loput juuressalsan aineet ja anna maustua hetki.

2. Sekoita majoneesi ja persilja sauvasekoittimella tasaiseksi.

3. Kuumenna Porkkana-kvinoapyöryköitä uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.

4. Halkaise patonginpalat ja paahda leikkauspinnat rapeiksi kuumalla kuivalla paistinpannulla. Voitele patonginpuolikkaat persiljamajoneesilla.

5. Täytä patongit jääsalaatilla, pyöryköillä ja juuressalsalla.