Resepti
Portobellopihvit
Arvio: 4 / 5
Suurista sienistä ja vihreästä kastikkeesta saat juhlavan vegeaterian. Marinoitujen sienien tummiin sävyihin sopii vaniljasoijajuomalla pehmennetty perunamuusi.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
4 | portobelloa | |
3 | rkl | NEITO™ -rypsiöljy Paahdettu sipuli |
Marinadi | ||
---|---|---|
0,75 | dl | tummaa balsamicoa |
0,75 | dl | Neito™ Sitruuna rypsiöljyä |
1 | tl | kuminaa morttelissa hienonnettuna |
1 | tl | mustapippuria |
1 | tl | paprikajauhetta |
3 | kynttä valkosipulia | |
Chimichurri-kastike avocadolla | ||
2 | kpl | lehtipersiljaruukkuja |
4 | kpl | Apetit Kotimainen Pinaatti -palaa |
3 | valkosipulinkynttä | |
2 | limetin mehu | |
1 | tl | jauhettua kuminaa |
0,25 | tl | cayennepippuria |
1 | tl | suolaa |
1 | dl | Neito™ Sitruuna rypsiöljyä |
2 | avokadoa kuutioituna | |
Tarjoiluun | ||
1 | prk | Apetit Perinteinen perunamuusi |
1,5 | dl | vaniljalla maustettua soijajuomaa |
1 | tl | suolaa |
1 | dl | Apetit Kotimainen Puolukkaa |
Valmistusohjeet
1. Sekoita marinadi. Puhdista sienet harjaamalla niistä mahdollinen lika pois. Marinoi sieniä puoli tuntia.
2. Sekoita kastike ja kuutioi joukkoon avocadot juuri ennen tarjoilua.
3. Paista sienet maustetussa kasviöljyssä pannulla. Tarjoa avocadolla viimeistellyn chimichurrin kanssa. Valmista tarjolle perunamuusi pakkauksen ohjein, mutta käytä nesteenä vaniljaista soijajuomaa ja täsmää suolapitoisuus mieleiseksi.