Resepti
Portobellopihvit
Arvio: 4 / 5
Suurista sienistä ja vihreästä kastikkeesta saat juhlavan vegeaterian. Marinoitujen sienien tummiin sävyihin sopii vaniljasoijajuomalla pehmennetty perunamuusi.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
4 | portobelloa | |
3 | rkl | Apetit Neito Puristettu rypsi-&rapsiöljyä |
Marinadi | ||
---|---|---|
0,75 | dl | tummaa balsamicoa |
0,75 | dl | Apetit Neito Puristettu sitruunanmakuinen rypsi-&rapsiöljyä |
1 | tl | kuminaa morttelissa hienonnettuna |
1 | tl | mustapippuria |
1 | tl | paprikajauhetta |
3 | kynttä valkosipulia | |
Chimichurri-kastike avocadolla | ||
2 | kpl | lehtipersiljaruukkuja |
4 | kpl | Apetit Kotimainen Pinaatti -palaa |
3 | valkosipulinkynttä | |
2 | limetin mehu | |
1 | tl | jauhettua kuminaa |
0,25 | tl | cayennepippuria |
1 | tl | suolaa |
1 | dl | Apetit Neito Puristettu sitruunanmakuinen rypsi-&rapsiöljyä |
2 | avokadoa kuutioituna | |
Tarjoiluun | ||
1 | prk | Apetit Perinteinen perunamuusi |
1,5 | dl | vaniljalla maustettua soijajuomaa |
1 | tl | suolaa |
1 | dl | Apetit Kotimainen Puolukkaa |
Valmistusohjeet
1. Sekoita marinadi. Puhdista sienet harjaamalla niistä mahdollinen lika pois. Marinoi sieniä puoli tuntia.
2. Sekoita kastike ja kuutioi joukkoon avocadot juuri ennen tarjoilua.
3. Paista sienet maustetussa kasviöljyssä pannulla. Tarjoa avocadolla viimeistellyn chimichurrin kanssa. Valmista tarjolle perunamuusi pakkauksen ohjein, mutta käytä nesteenä vaniljaista soijajuomaa ja täsmää suolapitoisuus mieleiseksi.