Resepti

Portobellopihvit

Suurista sienistä ja vihreästä kastikkeesta saat juhlavan vegeaterian. Marinoitujen sienien tummiin sävyihin sopii vaniljasoijajuomalla pehmennetty perunamuusi.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Portobellopihvit

Ainekset

4portobelloa
3rklNEITO™ -rypsiöljy Paahdettu sipuli
Marinadi
0,75dltummaa balsamicoa
0,75dlNeito™ Sitruuna rypsiöljyä
1tlkuminaa morttelissa hienonnettuna
1tlmustapippuria
1tlpaprikajauhetta
3kynttä valkosipulia
Chimichurri-kastike avocadolla
2kpllehtipersiljaruukkuja
4kplApetit Kotimainen Pinaatti -palaa
3valkosipulinkynttä
2limetin mehu
1tljauhettua kuminaa
0,25tlcayennepippuria
1tlsuolaa
1dlNeito™ Sitruuna rypsiöljyä
2avokadoa kuutioituna
Tarjoiluun
1prkApetit Perinteinen perunamuusi
1,5dlvaniljalla maustettua soijajuomaa
1tlsuolaa
1dlApetit Kotimainen Puolukkaa

Valmistusohjeet

1. Sekoita marinadi. Puhdista sienet harjaamalla niistä mahdollinen lika pois. Marinoi sieniä puoli tuntia.

2. Sekoita kastike ja kuutioi joukkoon avocadot juuri ennen tarjoilua.

3. Paista sienet maustetussa kasviöljyssä pannulla. Tarjoa avocadolla viimeistellyn chimichurrin kanssa. Valmista tarjolle perunamuusi pakkauksen ohjein, mutta käytä nesteenä vaniljaista soijajuomaa ja täsmää suolapitoisuus mieleiseksi.