Resepti
Punariisisalaatti paahdetulla kurpitsalla, vuohenjuustolla ja Neito sitruuna rypsiöljyllä
Kokoa herkullinen punariisisalaatti paahdetulla kurpitsalla, vuohenjuustolla ja Apetit Neito Puristettu sitruunanmakuinen rypsi-rapsiöljyllä
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
3 | dl | punariisiä |
vettä keittämiseen | ||
0,5 | kpl | myskikurpitsaa |
Apetit Neito Puristettu sitruunanmakuinen rypsi-&rapsiöljyä | ||
200 | g | vuohenjuustoa |
100 | g | lehtikaalia tai pinaattia |
1 | dl | paahdettuja kurpitsansiemeniä |
balsamiviinietikkaa |
Valmistusohjeet
1. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
2. Kuori ja viipaloi kurpitsa. Asettele uunivuokaan tai -pellille ja ripottele öljyä päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Paahda uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes viipaleet ovat pehmeitä.
4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä hetki.
5. Leikkaa lehtikaali tai pinaatti ja viipaloi vuohenjuusto.
6. Sekoita riisi, kurpitsa sekä lehtikaali ja mausta Neito sitruuna ryps-&rapsiöljyllä ja balsamiviinietikalla.
7. Koristele kurpitsasiemenillä ja vuohenjuustolla.