Resepti

Punariisisalaatti paahdetulla kurpitsalla, vuohenjuustolla ja Neito sitruuna rypsiöljyllä

Kokoa herkullinen punariisisalaatti paahdetulla kurpitsalla, vuohenjuustolla ja Apetit Neito Puristettu sitruunanmakuinen rypsi-rapsiöljyllä

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Punariisisalaatti paahdetulla kurpitsalla, vuohenjuustolla ja Neito sitruuna rypsiöljyllä

Ainekset

3dlpunariisiä
vettä keittämiseen
0,5kplmyskikurpitsaa
Apetit Neito Puristettu sitruunanmakuinen rypsi-&rapsiöljyä
200gvuohenjuustoa
100glehtikaalia tai pinaattia
1dlpaahdettuja kurpitsansiemeniä
balsamiviinietikkaa

Valmistusohjeet

1. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.

2. Kuori ja viipaloi kurpitsa. Asettele uunivuokaan tai -pellille ja ripottele öljyä päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Paahda uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes viipaleet ovat pehmeitä.

4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä hetki.

5. Leikkaa lehtikaali tai pinaatti ja viipaloi vuohenjuusto.

6. Sekoita riisi, kurpitsa sekä lehtikaali ja mausta Neito sitruuna ryps-&rapsiöljyllä ja balsamiviinietikalla.

7. Koristele kurpitsasiemenillä ja vuohenjuustolla.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!