Resepti
Puolukka-vinaigrette-papusalaatti
Arvio: 3 / 5
Puolukka on raikasta salaatissa ja salaatinkastikkeessa.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 8 annosta
Ainekset
| 1 | pss | Apetit Papusekoitusta |
| Marinadi: | ||
|---|---|---|
| 3 | rkl | punaviinietikkaa |
| 1 | dl | Neito Rypsiöljyä ™ |
| 1 | dl | suomalaisia pakastepuolukoita |
| 1 | tl | Dijon-sinappia |
| 1 | valkosipulinkynsi hienonnettuna | |
| 1 | tl | sormisuolaa |
| 1 | tl | mustapippuria |
| 1 | dl | vettä |
| Salaattiin: | ||
| punasipulia ohuina viipaleina | ||
| 50 | g | sinihomejuustoa muruina |
| 1 | pss | salaattisekoitusta |
| 0,5 | pss | lehtikaalia |
| 2 | rkl | Neito Rypsiöljyä ™ |
| 1 | dl | siivutettuja manteleita |
Valmistusohjeet
1. Lisää jäinen papusekoitus kiehuvaan, vähään (n. 1 dl) veteen ja keitä 4-5 minuuttia.
3. Sekoita marinadin ainekset ja kaada marinadi kuuman papusekoituksen joukkoon. Anna marinoitua kylmässä sen aikaa kun teet salaatin. Lisää marinoidut pavut salaattiin.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti