Resepti
Puuro Chia-mansikkahillolla ja Neito-sitruunaöljyllä
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 5 | dl | mansikkaa |
| 1 | rkl | chiansiemeniä |
| 0,5 | dl | vettä |
| Granolaa | ||
| Mustikoita | ||
| Neito-rypsiöljy sitruunan maku | ||
| Lisäksi | ||
|---|---|---|
| kaurapuuroa | ||
Valmistusohjeet
1. Sekoita chia siemenet veden joukkoon joukkoon ja anna turvota noin 15 min. Sekoita välillä. Murskaa mansikat esim. haarukalla. Lisää turvonneet chiansiemenet ja anna hillon vetäytyä noin 2 tuntia. Säilyy noin 3 päivää jääkaapissa.
2. Valmista kaurapuuro ohjeen mukaan. Juuri ennen puuron nauttimista lisää granolaa, mustikoita sekä Neito-sitruunaaöljyä.
3. Vinkki! Voit tehdä chia-mansikkahillon illalla ja jättää yöksi vetäytymään jääkaappiin. Nauti aamiaisella puuron tai jogurtin kera!
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti