Resepti
Puutarhurin munakas
Arvio: 3.5 / 5
Munakas saa väriä kasvispuutarhan antimista.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | tl | margariinia |
1 | pss | Apetit Puutarhurin sekoitusta (á 300 g) |
6 | kananmunaa | |
1 | dl | kermaa tai vettä |
0,75 | tl | suolaa |
0,5 | tl | rouhittua mustapippuria |
1 | kpl | rucolaruukku |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna rasva paistinpannussa. Kaada kasvikset pannuun ja kypsennä 3–5 minuuttia pannun sisältöä silloin tällöin käännellen.
2. Riko kananmunat kulhoon, lisää neste ja mausteet. Kaada seos kasvisten päälle pannuun. Sekoittele munakasmassaa hyytymisen alkuvaiheessa 2–3 kertaa. Peitä pannu kannella ja anna munakkaan hyytyä miedolla lämmöllä kunnolla.
3. Pese ja valuta rucolanlehdet. Valuta tai kumoa munakas pannusta tarjoilulautaselle. Ripottele rucolanlehdet munakkaan päälle.