Resepti

Remoulade-kastike ja savukirjolohi

Remoulade-kastike on monikäyttöinen ja sopii niin juhlaan kuin arkiseen SUBiin.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Remoulade-kastike ja savukirjolohi

Ainekset

1salottisipuli
0,5pieni porkkana
1rklkapriksia
2rklpersiljaa
4anjovisfileetä
0,5dlmaustekurkkuja pieneksi kuutioituna
0,5tlsinappia
1tlmustapippuria
100gkermaviiliä
1dlmajoneesia
Tarjoiluun
750gApetit Savustettu Kirjolohifilee

Valmistusohjeet

1. Kuori ja hienonna sipuli mahdollisimman pieneksi. Raasta porkkana raastimen isokoloisella terällä. Silppua kaprikset ja persilja ja hienonna anjovikset haarukalla lautasella.

2. Sekoita aineksista kastike. Anna maustua vähintään tunnin ajan ennen käyttöä. Käytä savukalan ja kalahampurilaisten kastikkeena ja katkarapu-SUBissa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!