Resepti
Rosolli
Arvio: 4 / 5
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | pss | Apetit Peruna&Uunijureksia (á 750g) |
0,5 | kg | uunijuureksia |
4 | rkl | Apetit Rypsiöljyä |
4 | kpl | Kotimaisia pieniä omenoita |
1 | kpl | suolakurkkua |
1 | tl | Suolaa |
2 | rkl | punaviinietikkaa |
Valmistusohjeet
1. Kaada juurekset uunivuokaan ja sekoita joukkoon rypsiöljy. Paahda uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia. Sekoita kerran kuumennuksen aikana.
2. Kuori omenat ja leikkaa lohkoiksi. Lisää omenat, pilkotut suolakurkut sekä mausteet juuresten joukkoon ja sekoita. Jäähdytä ja tarjoile.
3. Vinkki: Voit tarjoilla rosollin myös lämpimänä lisukkeena.