Resepti

Rosolli

Arvio: 4 / 5

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4

Gluteeniton Vegaaninen
Rosolli

Ainekset

1pssApetit Isot Uunijuurekset (á 500g)
1pssApetit Peruna&Uunijureksia (á 750g)
4rklApetit Rypsiöljyä
4kplKotimaisia pieniä omenoita
1kplsuolakurkkua
1tlSuolaa
2rklpunaviinietikkaa

Valmistusohjeet

1. Kaada juurekset uunivuokaan ja sekoita joukkoon rypsiöljy. Paahda uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia. Sekoita kerran kuumennuksen aikana.

2. Kuori omenat ja leikkaa lohkoiksi. Lisää omenat, pilkotut suolakurkut sekä mausteet juuresten joukkoon ja sekoita. Jäähdytä ja tarjoile.

3. Vinkki: Voit tarjoilla rosollin myös lämpimänä lisukkeena.