Resepti

Ruusukaali-sipuli-lehtikaalihöystö

Maukas lämmin salaatti syntyy ruusukaalista ja Tuorekset-wokkasviksista.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 6 annosta

Maidoton Vegaaninen
Ruusukaali-sipuli-lehtikaalihöystö

Ainekset

1rsruusukaalia
Chow main -kastiketta (á 100 g))
1gApetit Kotimainen Sipulikuutio
1rsApetit Tuorekset Lehtikaaliwok
1dlhasselpähkinärouhetta)

Valmistusohjeet

1. Leikkaa ruusukaaleista kannat pois ja poista tarvittaessa päällimmäiset lehdet. Höyrytä ruusukaalit kypsiksi kattilassa suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuutissa. Valuta ruusukaalit ja sekoita halutessasi joukkoon kastike.

2. Kuullota sipulikuutiot rypsiöljyssä. Lisää pannulle wokkasvikset ja jatka kuumennusta muutama minuutti. Sekoita aineksista lämmin salaatti. Viimeistele halutessasi hasselpähkinärouheella.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!