Resepti
Savulohibagel
Bageleita voi joskus olla vaikea löytää mutta kannattaa metsästää! Niistä saa maukkaat savulohitarjoilut.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
4 | bagelia | |
2 | dl | valkosipulimajoneesia |
4 | jäävuorisalaatinlehtiä | |
150 | g | kylmäsavulohta (á 150 g) |
1 | rkl | hienonnettua tuoretta tilliä |
2 | rkl | paahdettua sipulirouhetta |
Pikamarinoidut kurkut: | ||
---|---|---|
200 | g | tuoretta kurkkua |
3 | rkl | etikkaa |
2 | rkl | sokeria |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa kurkku viipaleiksi. Sekoita joukkoon etikka sekä sokeri ja anna maustua tunti.
3. Halkaise bagelit ja voitele niiden leikkauspinnat valkosipulimajoneesilla.
5. Levitä bageleiden väliin salaattia, kylmäsavulohiviipaleita, marinoituja ja valutettuja kurkkuviipaleita sekä loput valkosipulimajoneesista. Viimeistele tuoreella tillillä ja sipulirouheella.