Resepti

Savupaprika-chili dippi

Arvio: 4.1 / 5

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 2

Gluteeniton Vegaaninen
Savupaprika-chili dippi

Ainekset

Savupaprika-chili dippi
1kplpunaista paprikaa
2kplvalkosipulin kynsiä
2kpltuoretta punaista chiliä
2rklApetit rypsiöljyä
2tlsavupaprikajauhetta
1dlvalkoviinietikkaa
1dlsokeria
1tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Pilko paprika reiluiksi lohkoiksi, kuori valkosipuli kynnet ja leikkaa chileistä kanta pois. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää paprika, valkosipulit, savupaprika, chilit ja paahda hetki. Lisää etikka, sokeri ja suola. Keitä noin 5 minuuttia ja soseuta. Voit tarjota lämpimänä tai jäähdytettynä.