Resepti

Seafood Paella

Arvio: 3.6 / 5

Merellisessä paellassa on meheviä äyriäisiä ja reilusti makua.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Gluteeniton
Seafood Paella

Ainekset

3dlriisiä
1rkloliiviöljyä paistamiseen
250gbroilerisuikaleita
1pssApetit Kotimainen -sipulikuutioita
1pssApetit Herne-maissi-paprikaa
250gtomaattimurskaa
0,5tlkuivattua timjamia
1mlsahramia
0,5tlmustapippuria
1dloliiveja
2rskatkarapuja (à 170 g)
1rsSinisimpukoita
Koristeluun
1sitruuna
1rkltilliä silputtuna

Valmistusohjeet

1. Keitä riisi paketin ohjeen mukaan. Paista broilerisuikaleet oliiviöljyssä kuumalla pannulla. Lisää pannulle sipulikuutiot ja jatka ruskistamista, kunnes sipulikuutiot ovat saaneet mukavasti väriä. Lisää kasvissekoitus, tomaattimurska ja mausteet. Jatka kypsennystä viitisen minuuttia. Lisää pannulle riisi ja äyriäisvalmisteet. Hauduta viitisen minuuttia, tarkasta maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Koristele sitruunalohkoilla ja tillisilpulla.