Resepti
Seafood Paella
Arvio: 3.6 / 5
Merellisessä paellassa on meheviä äyriäisiä ja reilusti makua.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
3 | dl | riisiä |
1 | rkl | oliiviöljyä paistamiseen |
250 | g | broilerisuikaleita |
1 | pss | Apetit Kotimainen -sipulikuutioita |
1 | pss | Apetit Herne-maissi-paprikaa |
250 | g | tomaattimurskaa |
0,5 | tl | kuivattua timjamia |
1 | ml | sahramia |
0,5 | tl | mustapippuria |
1 | dl | oliiveja |
2 | rs | katkarapuja (à 170 g) |
1 | rs | Sinisimpukoita |
Koristeluun | ||
---|---|---|
1 | sitruuna | |
1 | rkl | tilliä silputtuna |
Valmistusohjeet
1. Keitä riisi paketin ohjeen mukaan. Paista broilerisuikaleet oliiviöljyssä kuumalla pannulla. Lisää pannulle sipulikuutiot ja jatka ruskistamista, kunnes sipulikuutiot ovat saaneet mukavasti väriä. Lisää kasvissekoitus, tomaattimurska ja mausteet. Jatka kypsennystä viitisen minuuttia. Lisää pannulle riisi ja äyriäisvalmisteet. Hauduta viitisen minuuttia, tarkasta maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Koristele sitruunalohkoilla ja tillisilpulla.