Resepti

Shanghai-tacot

Tämä resepti on saanut vaikutteita hitiksi nousseista Shanghai-tacoista. Avonaisina tarjottavat tacot täytetään rapeiksi paistetuilla Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick Lime & Lempeä chili -pihveillä, raikkaalla limeaiolilla, mausteisella hoisin-kastikkeella ja versoilla. Shanghai-tacoihin kuuluvien paratha-sipulilettujen sijaan tortillat valmistuvat mainiosti tavallisistakin tortilloista.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 2

Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Shanghai-tacot

Ainekset

1rsApetit Kasvisjauhis Crispy Chick pihvejä, Lime & Lempeä chili (240 g)
4kpltortilloja (tai paratha-lettuja)
0,5dlhoisin-kastiketta
50gverso-ituseosta
1kplpunainen chili
2rklkuivattua sipulia
tuoretta korianteria
kpl(limen lohkoja koristeluun)
Limeaioli
1kplvalkosipulinkynsi
1kpllimen raastettu kuori
2dltäysmajoneesia
1rkllimemehua
mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

1. Sekoita hienonnettu valkosipuli ja limen kuori majoneesin joukkoon. Mausta aioli limemehulla ja mustapippurilla.

3. Kuumenna Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick -pihvit pannulla öljyssä, pannulla tai airfryerissa pakkauksen ohjeen mukaan. Siivuta paistetut pihvit muutamaan osaan.

5. Kuumenna tortillat kuivalla kuumalla pannulla tai mikrossa. Lisää tortilloille limeaiolia, siivutetut pihvit, hoisin-kastiketta, ituja, siivutettua chiliä, rapeaa kuivattua sipulia ja tuoretta korianteria. Koristele tortillat limen lohkoilla ja tarjoa avonaisina.