Resepti
Shanghai-tacot
Tämä resepti on saanut vaikutteita hitiksi nousseista Shanghai-tacoista. Avonaisina tarjottavat tacot täytetään rapeiksi paistetuilla Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick Lime & Lempeä chili -pihveillä, raikkaalla limeaiolilla, mausteisella hoisin-kastikkeella ja versoilla. Shanghai-tacoihin kuuluvien paratha-sipulilettujen sijaan tortillat valmistuvat mainiosti tavallisistakin tortilloista.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2

Ainekset
1 | rs | Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick pihvejä, Lime & Lempeä chili (240 g) |
4 | kpl | tortilloja (tai paratha-lettuja) |
0,5 | dl | hoisin-kastiketta |
50 | g | verso-ituseosta |
1 | kpl | punainen chili |
2 | rkl | kuivattua sipulia |
tuoretta korianteria | ||
kpl | (limen lohkoja koristeluun) | |
Limeaioli | ||
---|---|---|
1 | kpl | valkosipulinkynsi |
1 | kpl | limen raastettu kuori |
2 | dl | täysmajoneesia |
1 | rkl | limemehua |
mustapippuria myllystä |
Valmistusohjeet
1. Sekoita hienonnettu valkosipuli ja limen kuori majoneesin joukkoon. Mausta aioli limemehulla ja mustapippurilla.
3. Kuumenna Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick -pihvit pannulla öljyssä, pannulla tai airfryerissa pakkauksen ohjeen mukaan. Siivuta paistetut pihvit muutamaan osaan.
5. Kuumenna tortillat kuivalla kuumalla pannulla tai mikrossa. Lisää tortilloille limeaiolia, siivutetut pihvit, hoisin-kastiketta, ituja, siivutettua chiliä, rapeaa kuivattua sipulia ja tuoretta korianteria. Koristele tortillat limen lohkoilla ja tarjoa avonaisina.