Resepti
Shanghai-tacot
Arvio: 3.4 / 5
Tämä resepti on saanut vaikutteita hitiksi nousseista Shanghai-tacoista. Avonaisina tarjottavat tacot täytetään rapeiksi paistetuilla Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick Lime & Lempeä chili -pihveillä, raikkaalla limeaiolilla, mausteisella hoisin-kastikkeella ja versoilla. Shanghai-tacoihin kuuluvien paratha-sipulilettujen sijaan tortillat valmistuvat mainiosti tavallisistakin tortilloista.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2
Ainekset
| 1 | rs | Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick pihvejä, Lime & Lempeä chili (240 g) |
| 4 | kpl | tortilloja (tai paratha-lettuja) |
| 0,5 | dl | hoisin-kastiketta |
| 50 | g | verso-ituseosta |
| 1 | kpl | punainen chili |
| 2 | rkl | kuivattua sipulia |
| tuoretta korianteria | ||
| kpl | (limen lohkoja koristeluun) | |
| Limeaioli | ||
|---|---|---|
| 1 | kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 | kpl | limen raastettu kuori |
| 2 | dl | täysmajoneesia |
| 1 | rkl | limemehua |
| mustapippuria myllystä | ||
Valmistusohjeet
1. Sekoita hienonnettu valkosipuli ja limen kuori majoneesin joukkoon. Mausta aioli limemehulla ja mustapippurilla.
3. Kuumenna Apetit Kasvisjauhis Crispy Chick -pihvit pannulla öljyssä, pannulla tai airfryerissa pakkauksen ohjeen mukaan. Siivuta paistetut pihvit muutamaan osaan.
5. Kuumenna tortillat kuivalla kuumalla pannulla tai mikrossa. Lisää tortilloille limeaiolia, siivutetut pihvit, hoisin-kastiketta, ituja, siivutettua chiliä, rapeaa kuivattua sipulia ja tuoretta korianteria. Koristele tortillat limen lohkoilla ja tarjoa avonaisina.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti