Resepti
Sienestäjän papuhöystö
Arvio: 4 / 5
Parmesanilla maustetut siitakesienet ja pavut maistuvat grillipihvien kera.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
| 2 | valkosipulinkynttä | |
| 100 | g | siitakesientä |
| 1 | pss | Apetit Vihreitä Papuja paloina |
| 1 | tl | suolaa |
| 1 | tl | mustapippuria |
| 50 | g | parmesanjuustoa |
| Tarjoiluun: | ||
|---|---|---|
| 4 | Apetit Kasvispihviä | |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna rypsiöljy muurikka- tai wokpannulla. Pilko pannulle valkosipulinkynnet. Lisää sienet. Kypsennä seosta sitä samalla sekoitellen viitisen minuuttia. Lisää pavut ja kuumenna. Mausta, viimeistele parmesanjuustolastuin ja tarjoa pihvin kera.
2. Vinkki! Voit käyttää myös 1 ps (300 g) Apetit Papusekoitusta.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti