Resepti

Sienestäjän papuhöystö

Arvio: 4 / 5

Parmesanilla maustetut siitakesienet ja pavut maistuvat grillipihvien kera.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Sienestäjän papuhöystö

Ainekset

1rklNeito Rypsiöljyä™
2valkosipulinkynttä
100gsiitakesientä
1pssApetit Vihreitä Papuja paloina
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
50gparmesanjuustoa
Tarjoiluun:
4Apetit Kasvispihviä

Valmistusohjeet

1. Kuumenna rypsiöljy muurikka- tai wokpannulla. Pilko pannulle valkosipulinkynnet. Lisää sienet. Kypsennä seosta sitä samalla sekoitellen viitisen minuuttia. Lisää pavut ja kuumenna. Mausta, viimeistele parmesanjuustolastuin ja tarjoa pihvin kera.

2. Vinkki! Voit käyttää myös 1 ps (300 g) Apetit Papusekoitusta.