Resepti
Sienestäjän papuhöystö
Arvio: 4 / 5
Parmesanilla maustetut siitakesienet ja pavut maistuvat grillipihvien kera.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
2 | valkosipulinkynttä | |
100 | g | siitakesientä |
1 | pss | Apetit Vihreitä Papuja paloina |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
50 | g | parmesanjuustoa |
Tarjoiluun: | ||
---|---|---|
4 | Apetit Kasvispihviä |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna rypsiöljy muurikka- tai wokpannulla. Pilko pannulle valkosipulinkynnet. Lisää sienet. Kypsennä seosta sitä samalla sekoitellen viitisen minuuttia. Lisää pavut ja kuumenna. Mausta, viimeistele parmesanjuustolastuin ja tarjoa pihvin kera.
2. Vinkki! Voit käyttää myös 1 ps (300 g) Apetit Papusekoitusta.