Resepti
Sinappihunajakanaa ja paahdettuja kasviksia
Arvio: 3.3 / 5
Hunajasta ja sinapista saat kanalle maukkaan marinadin.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
1 | rkl | hunajaa |
1 | rkl | sinappia |
2 | kananrintafilettä | |
2 | rkl | NEITO™ -rypsiöljyä |
1 | pss | Apetit Kotimainen Juureskuutio (á 500 g) |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
2 | rkl | bearnaisekastiketta |
Valmistusohjeet
1. Sekoita hunaja ja sinappi keskenään ja sivele kananrintafileet sillä. Jätä maustumaan varttitunniksi.
2. Leikkaa juurespussi auki ja sekoita juuresten joukkoon kasviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Jaa juurekset uunivuokaan tai -pannulle ja paahda uunissa kypsiksi 225-asteessa 20 - 25 minuuttia.
3. Kuumenna parilalla loraus kasviöljyä ja pariloi fileet siinä kypsiksi ja kauniin kullanruskeiksi.
4. Tarjoa kasvikset kanan ja kastikkeen kera.