Resepti
Sipulipiirakka
Arvio: 3.8 / 5
Piirakka sipulista ja raejuustosta – helppoa ja niin hyvää!
Valmistusaika:
Annosmäärä: 10 annosta
Ainekset
1 | pkt | pakastettua piirakkataikinaa (400 g) |
1 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita (200 g) |
1 | rkl | öljyä |
2 | prk | raejuustoa |
3 | kananmunaa | |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | pkt | savulohisalaattia |
Valmistusohjeet
1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan ja painele piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Pistele pohja haarukalla. Paista pohjaa 225 °C:ssa 10 minuuttia. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja kuullota sipulikuutiot. Sekoita raejuusto, kuullotetut sipulit ja kananmuna tasaiseksi seokseksi. Kaada täyte piirakkapohjalle ja jatka paistamista 225 °C:ssa vielä 30 minuuttia.