Resepti
Täytetty pitaleipä
Arvio: 4.5 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4

Ainekset
2 | kpl | Paprikaa suikaloituna |
1 | tl | Savupaprikajauhetta |
0,5 | tl | Suolaa |
0,5 | tl | Timjamia |
0,5 | tl | Sokeria |
1 | pss | Apetit Rouheinen Porkkana-kvinoapyöryköitä (à 320g) |
Mintturaita | ||
---|---|---|
1 | dl | Soijajogurttia |
1 | rkl | Tuoreen limen mehua |
1 | rkl | Vaaleaa siirappia |
Suolaa | ||
Mustapippuria rouhittuna | ||
1 | rkl | Tuoretta minttua hienonnettuna |
4 | kpl | Pitaleipää |
Salaatinlehtiä |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa paprikat suikaleiksi ja laita voideltuun uunivuokaan. Lisää mausteet, sekoita ja paahda uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Kuumenna myös pyöryköitä uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
2. Valmista kurkkuraita sekoittamalla jogurtti, limemehu, siirappi ja hienonnettu minttu keskenään. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna maustua hetki kylmässä.
3. Täytä pitaleivät salaatilla, paahdetuilla paprikoilla, pyöryköillä ja kastikkeella.