Resepti

Täytetty pitaleipä

Arvio: 5 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Maidoton Vegaaninen
Täytetty pitaleipä

Ainekset

2kplPaprikaa suikaloituna
1tlSavupaprikajauhetta
0,5tlSuolaa
0,5tlTimjamia
0,5tlSokeria
1pssApetit Rouheinen Porkkana-kvinoapyöryköitä (à 320g)
Mintturaita
1dlSoijajogurttia
1rklTuoreen limen mehua
1rklVaaleaa siirappia
Suolaa
Mustapippuria rouhittuna
1rklTuoretta minttua hienonnettuna
4kplPitaleipää
Salaatinlehtiä

Valmistusohjeet

1. Leikkaa paprikat suikaleiksi ja laita voideltuun uunivuokaan. Lisää mausteet, sekoita ja paahda uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Kuumenna myös pyöryköitä uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.

2. Valmista kurkkuraita sekoittamalla jogurtti, limemehu, siirappi ja hienonnettu minttu keskenään. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna maustua hetki kylmässä.

3. Täytä pitaleivät salaatilla, paahdetuilla paprikoilla, pyöryköillä ja kastikkeella.