Resepti

Tex Mex-salaatti

Arvio: 2 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Gluteeniton Vegaaninen
Tex Mex-salaatti

Ainekset

1pssApetit Tex Mex Siemen-kasvispyöryköitä
Marinadi
1kplTuoretta chiliä
1kplValkosipulinkynsiä
0,5tlSuolaa
1tlSokeria
1rklSitruunamehua
1dlApetit Rypsiöljyä
Salaatti
1pssJääsalaattia
1kplPaprikaa
2kplTomaattia
0,5kplKurkkua
Avokado-herneguacamole
2kplAvokadoa
1pssApetit Kotimaisia Herneitä
1rklSitruunamehua
1tlSuolaa
0,5tlMustapippuria
1kplPunaista chiliä suikaloituna
0,5tlSokeria
Koristeluun
Nachoja

Valmistusohjeet

1. Kuumenna pyörykät uunissa 160 °C noin 10 minuuttia.

2. Valmista marinadi: Poista chilistä siemenet ja pilko reiluiksi paloiksi. Kuori valkosipuli. Laita kaikki marinadin ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

3. Pilko vihannekset ja lisää marinadi joukkoon.

4. Valmista Guacamole: Halkaise avokadot ja poista kuori sekä siemen. Laita kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

5. Kokoa salaatti ja murusta nachoja salaatin joukkoon. Tarjoile Guacamolen kanssa.