Resepti

Tex Mex-salaatti

Arvio: 2 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Gluteeniton Vegaaninen
Tex Mex-salaatti

Ainekset

1pssApetit Tex Mex Siemen-kasvispyöryköitä
Marinadi
1kplTuoretta chiliä
1kplValkosipulinkynsiä
0,5tlSuolaa
1tlSokeria
1rklSitruunamehua
1dlApetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä
Salaatti
1pssJääsalaattia
1kplPaprikaa
2kplTomaattia
0,5kplKurkkua
Avokado-herneguacamole
2kplAvokadoa
1pssApetit Kotimaisia Herneitä
1rklSitruunamehua
1tlSuolaa
0,5tlMustapippuria
1kplPunaista chiliä suikaloituna
0,5tlSokeria
Koristeluun
Nachoja

Valmistusohjeet

1. Kuumenna pyörykät uunissa 160 °C noin 10 minuuttia.

2. Valmista marinadi: Poista chilistä siemenet ja pilko reiluiksi paloiksi. Kuori valkosipuli. Laita kaikki marinadin ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

3. Pilko vihannekset ja lisää marinadi joukkoon.

4. Valmista Guacamole: Halkaise avokadot ja poista kuori sekä siemen. Laita kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

5. Kokoa salaatti ja murusta nachoja salaatin joukkoon. Tarjoile Guacamolen kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!