Resepti

Tofu fried rice

Tofu fried rice eli paistettu riisi tofulla on superhelppo valmistaa Apetit Vihannes-riisisekoituksesta ja valmiiksi maustetusta tofusta. Tuore kevätsipuli ja korianteri tekevät arkiruoasta hitusen juhlavampaa.

Valmistusaika: Alle 5 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Vähälaktoosinen Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Tofu fried rice

Ainekset

1pkttofua, savu tai marinoitu (300 g)
3kplkevätsipulinvartta
1kplpunainen chili (tai maun mukaan)
2rklApetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä
2pssApetit Vihannes-riisisekoitusta (à 300 g)
2rklsoijakastiketta
1ruukku korianteria hienonnettuna

Valmistusohjeet

1. Ota tofu pakkauksestaan ja kääri se talouspaperiin 15 minuutiksi.

2. Viipaloi kevätsipulit ja chilit. Murenna tai kuutioi tofu.

3. Kuumenna öljy wokissa tai paistinpannussa. Lisää tofu ja paista rapeaksi.

4. Lisää vihannes-riisisekoitus ja paista sekoittaen noin 7 minuuttia, kunnes sekoitus on sulanut ja kuumentunut.

5. Mausta soijakastikkeella. Lisää kevätsipulit, chili ja korianteri.

7. Vinkki! Tofun voit korvata kanasuikaleilla.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!