Resepti
Tomaatti-kasvispastaa ja kasvispihvejä
Perinteisen tomaattipastaan saat uutta lisäämällä siihen Tuoreksia ja kasvispihvejä.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
4 | annosta pastaa | |
2 | tl | suolaa |
2 | rkl | NEITO™ –rypsiöljyä |
1 | pss | Apetit kotimaisia wok-kasviksia |
1 | pkt | Apetit Kasvispihvi Asian |
5 | dl | maukasta tomaattipohjaista pastakastiketta |
8 | valkosipulinkynttä silputtuna | |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
2 | rkl | basilikaa silputtuna |
100 | g | raastettua parmesaania |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna reilu määrä vettä kattilassa kiehuvaksi. Lisää veteen reilusti suolaa ja keitä pasta siinä kypsäksi. Valuta pasta.
2. Kuumenna paistinpannulla loraus kasviöljyä ja paista vihannekset siinä rapeiksi. Siirrä sivuun.
3. Kuumenna kasvispihvit paistinpannulla pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lisää pannulle pastakastike ja valkosipuli. Kuumenna seos varoen, että kastike ei roisku.
4. Sekoita kuuman pastan joukkoon paistetut vihannekset. Kuumenna tarvittaessa hiukan. Kokoa herkulliset pasta-annokset pastasta, kasvispihvistä ja kastikkeesta. Viimeistele reilulla määrällä parmesaaniraastetta ja basilikan lehtiä.