Resepti

Tomaatti-kasvispastaa ja kasvispihvejä

Perinteisen tomaattipastaan saat uutta lisäämällä siihen Tuoreksia ja kasvispihvejä.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Maidoton
Tomaatti-kasvispastaa ja kasvispihvejä

Ainekset

4annosta pastaa
2tlsuolaa
2rklNEITO™ –rypsiöljyä
1pssApetit kotimaisia wok-kasviksia
1pktApetit Kasvispihvi Asian
5dlmaukasta tomaattipohjaista pastakastiketta
8valkosipulinkynttä silputtuna
Tarjoiluun
2rklbasilikaa silputtuna
100graastettua parmesaania

Valmistusohjeet

1. Kuumenna reilu määrä vettä kattilassa kiehuvaksi. Lisää veteen reilusti suolaa ja keitä pasta siinä kypsäksi. Valuta pasta.

2. Kuumenna paistinpannulla loraus kasviöljyä ja paista vihannekset siinä rapeiksi. Siirrä sivuun.

3. Kuumenna kasvispihvit paistinpannulla pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lisää pannulle pastakastike ja valkosipuli. Kuumenna seos varoen, että kastike ei roisku.

4. Sekoita kuuman pastan joukkoon paistetut vihannekset. Kuumenna tarvittaessa hiukan. Kokoa herkulliset pasta-annokset pastasta, kasvispihvistä ja kastikkeesta. Viimeistele reilulla määrällä parmesaaniraastetta ja basilikan lehtiä.