Resepti

Tuplaherneburgerit

Chocochilli-blogin tuplaherneburgerit ovat vegaania street foodia parhaimmillaan. Hernettä on niin pihvissä, kuin tahnassakin.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 2 annosta

Vegaaninen
Tuplaherneburgerit

Ainekset

200gApetit Kotimainen Herne
2pientä avokadoa
1pienen sitruunan mehu
3rkloliiviöljyä
1pktApetit Kasvisjauhispihvejä
4pyöreää ruisleipäviipaletta
2rklvaaleaa tahinia
6kplaurinkokuivattuja tomaatteja
ituja
saksanpähkinöitä

Valmistusohjeet

1. Valmista ensin herne-avokadotahna. Sulata herneet mikroaaltouunissa. Soseuta herneet ja avokado tasaiseksi yhdessä sitruunamehun ja oliiviöljyn kanssa. Mausta suolalla.

3. Paista Apetit Kasvisjauhispihvit kasviöljyssä paistinpannulla pakkauksen ohjeen mukaan.

5. Paahda leipäviipaleet leivänpaahtimessa tai kuivalla, kuumalla paistinpannulla.

7. Kokoa leivät: Voitele viipaleet tahinilla, lisää reilusti avokado-hernetahnaa ja täytä leivät pihvillä, aurinkokuivatuilla tomaateilla, iduilla ja saksanpähkinöillä.

9. Vinkki! Jos olet allerginen pähkinöille, voit korvata saksanpähkinät esimerkiksi kurpitsansiemenillä.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!