Resepti

Uunijuurekset rucolalla

Arvio: 3 / 5

Uunijuureksista saat rapeita paistamalla ne ranskanperunoiden tavoin väljästi uunipannulla.paistettuina.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Uunijuurekset rucolalla

Ainekset

2rklApetit-rypsiöljyä tai Neito™ Rypsiöljyä
1pssApetit Peruna & Uunijuureksia
1tlsuolaa
2kourallista rucolaa

Valmistusohjeet

1. Sekoita öljy kasvisten joukkoon. Jaa seos tasaisesti leivinpaperoidulle uunipellille. Paahda uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes juurekset ovat sopivan kypsiä. Sekoita kerran kypsennyksen aikana.

2. Mausta suolalla ja viimeistele juuri ennen tarjoilua rucolalla.

3. Vinkki! Voit käyttää myös Apetit Isot Juureskuutiot -kasvissekoitusta.