Resepti
Vegaaninen kasviskaviaari
Piknikille tai alkuruokapöytään!
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4
                            Ainekset
| 2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä | 
| 1 | pss | Apetit Kasvislisäke lehtikaalilla (à 300g) | 
| 2 | rkl | Oatly ruokaan fraichea (à 200 ml) | 
| 100 | g | Violife Greek White fetaa (à 200g) | 
| 2 | rkl | vegaanista majoneesia | 
| 1 | dl | persiljaa silputtuna | 
| suolaa | ||
| mustapippuria | 
Valmistusohjeet
1. Kuumenna pannulla öljy, lisää kasvislisäke ja paista sekoitellen noin 5 minuuttia. Jäähdytä.
2. Lisää kasvislisäkkeen joukkoon fraiche, kuutioitu Violife Greek White feta, vegaaninen majoneesi, hienonnettu persilja. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin ja anna maustua kylmässä hetki.
3. Vinkki: Tarjoa nachojen kanssa.
 Jaa
 Facebook
            
 LinkedIn
            
 Sähköposti