Resepti
Vegaaninen perunasalaatti
Arvio: 5 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & Uunijuureksia |
2 | rkl | rypsiöljyä |
150 | g | vegaanista majoneesia |
1 | kpl | maustekurkkua |
1 | kpl | punasipuli |
1 | kpl | valkosipulin kynsi |
sitruunamehua | ||
1 | tl | sokeria |
suolaa | ||
mustapippuria | ||
persiljaa |
Valmistusohjeet
1. Kaada juurekset voideltuun uunivuokaan. Lisää öljy ja sekoita. Paahda uunissa 250 °C noin 20 minuuttia. Sekoita paahtamisen puolessa välissä. Jäähdytä.
2. Sekoita majoneesin joukkoon pilkotut maustekurkut, silputtu punasipuli, raastettu valkosipuli, sitruunamehu ja mausteet. Sekoita majoneesi jäähtyneiden juuresten joukkoon ja anna maustua hetki. Koristele silputulla persiljalla.