Resepti

Yrtti-sipulileipäset muurikalla/grillissä

Sipaise grillitulilla paistetun leipäsen päälle nokare levitettä ja makunautinto on taattu.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton
Yrtti-sipulileipäset muurikalla/grillissä

Ainekset

5dlvalmista Apetit Perunamuusia
1pssApetit Kotimaisia Sipulikuutioita (á 200 g)
Taikina
2kananmunaa
2rklNeito Rypsiöljyä™
1tlsuolaa
1tlsokeria
2tlkuivattuja yrttejä
3dlvehnäjauhoja
4dlohrajauhoja

Valmistusohjeet

1. Valmista Apetit Perunamuusi ohjeen mukaan.

2. Lisää muusin joukkoon sulatetut sipulikuutiot. Sekoita jäähtyneeseen muusiin kaikki taikinan ainekset.

3. Taikina jää hieman tarttuvaksi, käytä jauhoja työpöydällä niin, että taikinan käsittely on helpompaa.

4. Muotoile taikinasta tanko ja leikkaa se 8-10 yhtä suureen osaan. Taputtele paloista pieniä ohuita rieskoja jauhotetuin käsin.

5. Grillaa rieskat kypsiksi keksilämmöllä kasviöljyllä öljytyllä grillin tasoparilalla tai muurikalla leipäsiä välillä käännellen. Voit myös paistaa rieskat kypsiksi 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!