Resepti

Grillissä haudutettua kirjolohta, kasviksia ja herneaiolia

Arvio: 5 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Gluteeniton
Grillissä haudutettua kirjolohta, kasviksia ja herneaiolia

Ainekset

0,5kgkirjolohta
1tlsitruunapippuria
1tlsuolaa
1rklApetit rypsiöljyä
1pssApetit uuni&grillikasvikset hunajaisia
Herneaioli
1pssApetit Kotimainen herneitä
1prkmajoneesia (à 270 g)
10gjalapenoa
2kplvalkosipulinkynsiä
0,5tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Poista kalasta nahka ja laita reilun kokoisen foliopaperin päälle. Mausta pippurilla sekä suolalla ja pirskottele päälle öljyä.

2. Lisää kalan päälle kasvikset ja kääri folio tiiviiksi paketiksi.

3. Kypsennä grillissä noin 15 minuuttia. Anna hetki vetäytyä ennen folion avaamista. (Uunissa 220°C noin 20 minuuttia).

4. Valmista aioli: Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Laita kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Annan maustua jääkaapissa hetki.