Resepti
Hunaja-rakuunaporkkanat
Arvio: 3.7 / 5
Makean yrttinen ja rouskuva vahvike pääruoalle kuin pääruoalle.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Pikkuporkkanoita (200 g) |
1 | dl | vettä |
0,5 | tl | suolaa |
1 | rkl | hunajaa |
1 | tl | rakuunaa |
Valmistusohjeet
1. Keitä porkkanat vähässä, suolalla maustetussa vedessä 4–5 min ja kaada vesi pois tai kypsennä porkkanat mikroaaltouunissa täydellä teholla 5 min. Sekoita kypsien porkkanoiden joukkoon hunaja ja rakuuna.
2. Vinkki! Voit myös käyttää Apetit Kotimainen Porkkanaviipaleita.
3. Vinkki! Saat annoksesta vegaanin, jos käytät hunajan sijaan agavesiirappia.