Resepti
Järvikalapuikko tacot
Arvio: 4.5 / 5
Reseptistä tulee 8 pientä tacoa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | pkt | Apetit Kotimainen Järvikalapuikko (à200g) |
8 | kpl | Vehnätortillaa |
Salsajogurtti | ||
---|---|---|
200 | g | Turkkilaista jogurttia |
100 | g | Taco Sauce |
0,5 | tl | Suolaa |
Korianteri-pinaattimajoneesi | ||
100 | g | Majoneesia |
0,5 | kpl | Ruukku tuoretta korianteria |
50 | g | Apetit Kotimainen Pinaattia (à 150g) |
Suolaa | ||
Sokeria | ||
Koristeluun | ||
Tuoretta korianteria | ||
Tuoretta punaista chiliä |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna Kotimaiset Järvikalapuikot jäisinä tai osittain sulaneina uunissa 225 °C 8-10 minuuttia.
2. Punnitse kaikki salsajogurtin ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.
3. Anna maustua hetki kylmässä.
4. Sulata pinaatti mikroaaltouunissa (800 W) puolella teholla 3 – 5 minuuttia ja jäähdytä.
5. Punnitse majoneesin kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi(Voit käyttää korianterin varsineen). Mausta suolalla ja sokerilla.
6. Kokoa tortillat ja koristele silputulla korianterilla ja chiliviipaleilla.
7. Vinkki: Voit leikata isoista tortilloista sopivan pieniä käyttämällä muottina esimerkiksi pientä kulhoa (halkaisija n.10 cm). Näin saat kivoja mini tacoja/tortilloita.