Resepti

Järvikalapuikko tacot

Arvio: 5 / 5

Reseptistä tulee 8 pientä tacoa.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon
Järvikalapuikko tacot

Ainekset

1pktApetit Kotimainen Järvikalapuikko (à200g)
8kplVehnätortillaa
Salsajogurtti
200gTurkkilaista jogurttia
100gTaco Sauce
0,5tlSuolaa
Korianteri-pinaattimajoneesi
100gMajoneesia
0,5kplRuukku tuoretta korianteria
50gApetit Kotimainen Pinaattia (à 150g)
Suolaa
Sokeria
Koristeluun
Tuoretta korianteria
Tuoretta punaista chiliä

Valmistusohjeet

1. Kuumenna Kotimaiset Järvikalapuikot jäisinä tai osittain sulaneina uunissa 225 °C 8-10 minuuttia.

2. Punnitse kaikki salsajogurtin ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.

3. Anna maustua hetki kylmässä.

4. Sulata pinaatti mikroaaltouunissa (800 W) puolella teholla 3 – 5 minuuttia ja jäähdytä.

5. Punnitse majoneesin kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi(Voit käyttää korianterin varsineen). Mausta suolalla ja sokerilla.

6. Kokoa tortillat ja koristele silputulla korianterilla ja chiliviipaleilla.

7. Vinkki: Voit leikata isoista tortilloista sopivan pieniä käyttämällä muottina esimerkiksi pientä kulhoa (halkaisija n.10 cm). Näin saat kivoja mini tacoja/tortilloita.